Star Wars Battlefront II gA?ncellemesi Jetpack Cargo ile geliyor.

DICE Topluluk YA�neticisi Mat Everett, sA�nA�rlA� sA?re iA�in oyunda olacak Jetpack Cargo modunu getiren yeni Star Wars Battlefront II gA?ncellemesinin bugA?n aAYaAYA�daki saatlerde yayA�nlanacaAYA�nA� aA�A�kladA�:

  • PC:A�12.00 TSA� / 9:00 UTC / 1:00 AM PT
  • PS4:A�13.00 TSA� / 10:00 UTC / 2:00 AM PT
  • X1:A�14.00 TSA� /A�11:00 UTC / 3:00 AM PT

Yeni yama tA?m bA�lgelerde sunulacak, istemci ve sunucu gA?ncellemesini de iA�erecek. Ancak geliAYtirici sunucu tarafA�nda herhangi bir kesinti beklemiyor. GA?ncelleme A�ncesi sunulan yama notlarA�nda belirtilenA�A�nemli noktalara gA�z atalA�m:

Gelecek Star Wars Battlefront II gA?ncellemesinden notlar

  • SA�nA�rlA� sA?re iA�in Jetpack Cargo modu gelecek
  • Arcade gA?ncellemeleri (Yapay zeka gA?ncellemeleri ve daha fazlasA�)
  • Heroes & Villains dengelemeleriA�(Boba Fett, Palpatine, Iden, Rey, Bossk, Kylo Ren, Luke, Chewbacca, Yoda, Lando, Darth Vader & Captain Phasma dengelemeleri gA?A�lendirmeleri, zayA�flatmalarA�)
  • SA�nA�flar, Takviyeler ve Temel SavaAY (Dodge gA?ncellemeleri, ifadeler, silah dengelemeleri, SCS gA?A�lendirmesi ve daha fazlasA�)
  • Kilometre taAYlarA� (GA?ncellemeler)
  • Seviye TasarA�mA�nda Denge DeAYiAYiklikleri
  • Seviye TasarA�mA� hata dA?zeltmeleri
  • Genel A�yileAYtirmeler ve Hata DA?zeltmeleri (iki kat SC kredileri, Blaster parlaklA�AYA�, A�AYA�n kA�lA�cA� parlamasA�, renk kA�rlA?AYA? ayarlamalarA�, performans ve kararlA�lA�k deAYiAYiklikleri ve daha fazlasA�)
  • ve daha fazlasA�a��

İlgi duyabilirsiniz

Destiny 2’nin yeni genişleme paketi Warmind için yeni video geldi.
Haberler
3 shares293 views
Haberler
3 shares293 views

Destiny 2’nin yeni genişleme paketi Warmind için yeni video geldi.

Editör - 24 Nisan 2018

Eylül 2017'de çıkış yapan Destiny 2 genişlemeye devam ediyor. Bungie, daha önce Mayıs ayında çıkacağı duyurulan Destiny 2'nin, yeni genişleme paketi Warmind için kısa bir tanıtım videosu…

Anthem’A�n fragmanA�nda gA�rdA?AYA?mA?z her AYey oyunun iA�erisinde olacak.
Haberler
9 views
Haberler
9 views

Anthem’A�n fragmanA�nda gA�rdA?AYA?mA?z her AYey oyunun iA�erisinde olacak.

Editör - 24 Nisan 2018

Geride bA�raktA�AYA�mA�z E3 2017 fuarA�nda oyuncularA�n karAYA�sA�na A�A�kan Anthem, sahip olduAYu aA�A�k dA?nya ve aksiyon A�AYeleri sayesinde oyuncularA� heyecanlandA�rmayA� baAYardA�. Eski Mass Effect A?A�lemesini ortaya koyan ekibe…

Total War: Thrones of Britannia’dan sinematik fragman yayA�nlandA�!
Haberler
2 shares276 views
Haberler
2 shares276 views

Total War: Thrones of Britannia’dan sinematik fragman yayA�nlandA�!

Editör - 24 Nisan 2018

SEGA ve Creative Assembly, Total War: Thrones of Britannia iA�in yepyeni bir sinematik fragman yayA�nladA�. "A Total War Saga" adA�yla baAYlayan oyun serisinin Viking-A�ngiliz savaAYA�nA� anlatacak oyunu…

Yorum yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

Bu kategoride en çok beğenilenler